Elke dag een hap (deel 2)

9,50 7,50

“Elke dag een hap” 
1x boodschappen doen = 7 dagen koken

Één keer boodschappen doen en zeven dagen voor jezelf en voor anderen lekker en gezond eten koken. Ook jij kunt het! Het boekje “Elke Dag Een Hap” laat zien hoe je kunt koken, hoe je ingrediënten het beste kunt bewaren, hoe je de voorbereidingen doet en hoe je verspilling in je eigen keuken kunt tegengaan. Voorbereiden, organiseren, kostenbesparend, en een maximaal rendement. Maar vooral blije gezichten bij jezelf en je gasten.

Voor beginners en gevorderden

Ramon Beuk inspireerde zowel beginners als professionals om creatiever met koken om te gaan. De recepten uit Elke Dag Een Hap zijn perfect afgestemd op snelheid, gemak en plezier. Daarnaast bieden ze vele verassende smaak en ingrediënten-combinaties.

1=7

Één dag boodschappen doen is zeven dagen koken. Door het volgen van het dagelijkse 1=7 principe wordt koken makkelijker en overzichtelijker. Daarnaast ervaren actieve gebruikers vele gezondheidsvoordelen door de regelmaat van echt elke dag vers voor jezelf koken. Dit boek bewijst, zonder een echt dieetboek te zijn, dat bewuster met eten omgaan het beste beste medicijn is voor een gezonde levensstijl. Het boekje ligt, door de prettige vormgeving, lekker in de hand en leent zicht uitstekend voor dagelijks gebruik.

Afmetingen 21 × 13.5 × 0.6 cm
Aantal pagina's

120 pagina's

Bindwijze

Paperback

Taal

Nederlands

Fotografie

Ramon Beuk

Auteur

Ramon Beuk

Uitgever

Food Emotions

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.