Aanbieding!

Wat van fair komt

27,50

Een culinaire wereldreis
(kookboek van het jaar 2009)

Drie continenten, zes landen, overvolle steden, verpletterend natuurschoon en een explosie van smaken. In het kader van het 50-jarig bestaan van Fair Trade Original bezocht Ramon Beuk over de hele wereld lokale boeren en producenten van rijst, koffie, suiker en andere levensmiddelen. Van Thailand tot Zuid-Afrika en van India tot Guatemala – overal waar hij kwam, ontmoette, proefde en kookte hij.

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789059563179 Categorie: Tags: , ,

Een eerlijk kook-en-kijkboek in samenwerking met Fair Trade Original

Naast de persoonlijke verhalen van de mens achter het fairtrade-product staan in dit boek de authentieke ingrediënten en bereidingswijzen uit de bezochte landen centraal. Ramon goot de klassieke recepten in een geheel eigen vorm: makkelijk te bereiden, vernieuwend gepresenteerd en natuurlijk altijd smaakvol. Recepten met rooibos van de Zuid-Afrikaanse Kaap of noten en chocolade uit het regenwoud van Bolivia: van voor- tot nagerecht betekent koken met Ramon Beuk en Fair Trade Original een avontuurlijke combinatie, met een krachtig resultaat.

Wat van Fair komt… is een boek vol pure smaken, overweldigend fraaie beelden en indringende geuren. Een boek voor liefhebbers van een in alle opzichten eerlijke keuken, voor trouwe Beuk-fans, culinaire reislustigen en iedereen die eerlijke handel een warm hart toedraagt.

Extra informatie

Afmetingen 26 × 20.1 × 2.3 cm
Aantal pagina's

191 pagina's

Bindwijze

Hardcover

Taal

Nederlands

Fotografie

Remka Kraaijeveld

Auteur

Ramon Beuk

Uitgever

Fontaine Uitgevers B.V.