WAYOOH! Da’s handig!

29,50

✔ Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Prijs inclusief verzendkosten

Het allereerste zelfhulpboek voor de keuken

  • Heerlijke recepten voor een hele week
  • Scan boodschappenlijstjes direct op je telefoon
  • Leer met 1x boodschappen doen 3,5 of 7 dagen koken
  • Bekijk supermakkelijke instructievideo’s en handige tips
  • Bespaar tijd en geld
  • Ga voedselverspilling tegen
  • 100% succes gegarandeerd
Artikelnummer: 9789493049284-1 Categorie: Tags: , ,

WAYOOH is meer dan een kookboek, het is jouw keukencoach!

Hoe maak jij koken makkelijker voor jezelf? Hoe verwerk je overgebleven ingrediënten zonder te verspillen? Hoe bespaar jij kosten op je boodschappen? Hoe organiseer je zonder stress? Kortom; hoe word jij een blijer mens in je eigen keuken? Op al die vragen en meer geef ik antwoord in het boek WAYOOH!

Gebruik WAYOOH als jouw hulp in de keuken. Als een coach die je bijstaat met handige tips en trucs. Ook ondersteunt het boek met handige instructievideo’s die je door het scannen van QR codes op je mobiel kunt bekijken.

Er bestaat een kans dat jij, als actieve gebruiker, op een punt komt dat je een lichte verslaving voelt opkomen. Wees dan niet bang. Dit duurt maar even. Mijn doel is om jou te helpen, te leren en op het punt te brengen waar je alle methodieken en technieken die je van mij krijgt zelf kunt toepassen. En geloof mij; Die dag komt echt!

 

Maar eerst…. Komt er een dag dat je niet meer zonder mij kunt.

Met WAYOOH kan iedereen koken!

Met WAYOOH leer je bewust, gemakkelijk en met regelmaat dagelijks koken.
Krijg rust en overzicht, ontneem jezelf stress. Door de methodieken uit het boek voorkom je daarnaast ook voedselverspilling en bespaar je kosten (tot wel €50 per week).

Leer hoe je het zelf kunt!

Het gemiddelde kookboek legt je niet uit wat te doen met de overgebleven bos kruiden. Of hoe met de restjes van de vorige dag vandaag weer iets lekkers op tafel zet.

Een kookboek vertelt je ook niet hoe je tijd en kosten bespaard en jezelf stress ontneemt. Een kookboek geeft vaak stress. Zeker als je geen meester in de keuken bent.

Vaak hebben we niet alleen behoefte aan recepten, maar aan een hulp in de keuken. Een hulp die er voor je is en altijd klaar staat met wijze raad. Elke dag weer, zoals een coach in de keuken. Een koksmaatje.

Jouw koksmaatje heet vanaf nu WAYOOH!

Extra informatie

Aantal pagina's

303 pagina’s

Bindwijze

Hardcover

Taal

Nederlands

Uitgever

Culinary Management

EAN

9789493049284