Verbinding staat centraal in alles wat ik doe. Door samenwerkingen en ambassadeurschap breng ik mensen, organisaties en ideeën samen om met eten en koken een positieve impact te maken.
Vlees magazine ‘Nice to Meat’ de favoriete slager van Ramon Beuk
Makro Nederland: Sinds 2023 ben ik het gezicht en culinair inspirator van Makro Nederland. Met vernieuwende culinaire ideeën en praktische tips inspireer ik ondernemers en klanten.
ALS Gala: In 2023 en 2024 heb ik het inspiratie-menu ontwikkeld en gepresenteerd voor het prestigieuze ALS Gala. Tijdens dit evenement kookten prominente zakenmensen een viergangen galadiner voor de gasten, wat bijdroeg aan recordopbrengsten en bezoekersaantallen voor het goede doel.
VIN VIN Wijnen
Kerstvideo’s – Nice to meat you
Kok in de Klas: Sinds 2023 ben ik ambassadeur van dit initiatief, dat scholen en restaurants samenbrengt om kinderen bewust te maken van gezonde voeding. Het doel is om jonge generaties te inspireren betere eetkeuzes te maken.
Vlees magazine ‘Nice to Meat’ de favoriete slager van Ramon Beuk
RunningNL cover story hardloop interview
Laatste avondmaal interview binnenkort online
Peddler Campagne
VIN VIN Wijnen
Kerstvideo’s – Nice to meat you
VINVIN Wijnen
VIN VIN Wijnen
Een ‘mooi’ gerecht gaat verder dan alleen ‘lekker’ zijn. In een mooi gerecht zijn alle technische details perfect in balans: van de structuur en kleuren tot de geur, presentatie en uiteindelijk de smaak. Alles klopt en versterkt elkaar. Mijn doel is altijd om complexiteit om te zetten in eenvoud, zodat het voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk wordt.