WAYOOH!

Mijn nieuwste kookboek heet ‘WAYOOH! Da’s handig!’ En heeft als ondertitel ‘Het eerste zelfhulpboek voor de keuken’. Het boek coacht de lezer met handige tips en trucs, over bewust eten inkopen, voorbereiden, bewaren en verwerken, zonder verspilling.

Het eerste kookboek met online ondersteuning.

Mensen zijn echt geholpen wanneer je het makkelijker voor ze maakt. Ik zou leuke receptjes kunnen blijven schrijven, maar ik kan ook methodieken aanreiken voor betere resultaten in je eigen keuken. Dat is wat WAYOOH! doet.

Het idee van WAYOOH! is dat de lezer de geleerde methodieken en technieken na enige oefening uiteindelijk zelf kan toepassen.

Boeken uit

voorgaande jaren

In 2009 won het boek ‘Wat van fair komt’ de titel kookboek van het jaar. Twee jaar later won het boek ‘Terug naar mijn Roti’ dezelfde titel. Nieuwsgierig? Beide boeken zijn op deze site te bestellen.

Thais, uitgeverij Unieboek, 2001
Finger Food, uitgeverij Unieboek, 2002
Born2Cook, uitgeverij Unieboek, 2003
De Echte Beuk, uitgeverij Unieboek, 2005
Thuis Uit Eten, uitgeverij Truth & Dare, 2007
365 Dagen Beuk, uitgeverij Truth & Dare, 2008
Wat van fair komt, uitgeverij Fontaine, 2009 (kookboek van het jaar)
Terug naar mijn Roti, uitgeverij Marmer, 2011 (kookboek van het jaar)
Elke dag een hap, deel 1 en 2 food emotions, 2013
Lekker beter, samenwerking met huisarts Rutger Verhoeff; uitgeverij Fontaine, 2017
WAYOOH! Da’s handig, uitgeverij Culinary Management, 2020

Er zijn miljoenen mensen die fantastisch kunnen koken, maar dat niet kunnen overdragen. Ik wil het ingewikkelde voor iedereen begrijpelijk maken

WAYOOH! maakt het leven makkelijker en leuker!

““Geen ingewikkelde gerechten maar lekker en gevarieerd. De praktische tips en trucs, zijn een goede keukenhulp. Ik voel me gecoacht in het maken van een gerecht, van winkel tot aan het resultaat op tafel.”
– Anton

“Super handig die QR codes in het boek! Hiermee heb ik direct overzicht in mijn boodschappenlijst van de hele week.”
– Ilse

“Echt een heel handig boek met goede tips en handige weetjes. Een boek die iedereen die op een makkelijke en gezonde manier wil koken moet gebruiken. Ik ga het boek zeker vaak gebruiken.”
– Hetty

“Dit is geen kookboek, maar een leerboek! Eindelijk een boek wat je een gevoel voor lekker koken helpt ontwikkelen, in plaats van dat je klakkeloos recepten uitvoert.”

– Martje Nillezen

“Het verschil tussen een ‘kookboek’ en een ‘keukenhulpboek’? Het gemiddelde kookboek legt je niet uit wat te doen met de overgebleven bos kruiden.”

– WAYOOH