Mijn goede voornemen voor 2022?
Mij inzetten voor een goed doel.

Op een manier die bij mij past. Met een doel wat bij mij past.
Daarom ben ik ambassadeur geworden van Fight cancer voor het Lovelife diner.

Bekijk de video

Wat houdt dat in?

Ik ga iedereen helpen om, in de maand februari, thuis een diner te organiseren. Een Lovelife diner! Jij nodigt gasten uit om bij jou thuis te komen eten. Laat ze geen bloemen of cadeautje als bedankje voor je meenemen. Maar vraag ze een donatie te doen aan Fight cancer. Als je meedoet geef ik jou wel een cadeautje; mijn nieuwste kookboek ‘Wayooh!’ waarmee je koken nog leuker en makkelijker maakt.

Doneren doen je gasten op jouw eigen ‘Fight cancer account/pagina’. Daar kunnen ze ook een leuke boodschap voor je achterlaten. Zo zie je direct hoeveel geld jij opgehaald hebt met jouw diner(s). Om het je nog makkelijker en leuker te maken ontvang je na registratie niet alleen mijn kookboek maar ook een “eigen” tikkie link die je zelf naar vrienden kunt sturen met de vraag vrijblijvend iets te doneren.

Op deze manier dragen wij samen, terwijl we eten en genieten, bij aan meer onderzoek naar kanker.
Op 4 februari is het Wereldkankerdag en geven we het startsein om de hele maand diners te organiseren. Natuurlijk veilig en verantwoord, volgens de op dat moment geldende maatregelen. Altijd vóór de gezondheid van mensen, nooit ten koste van. 
Jij kan meedoen en het zo uitgebreid of simpel maken als je zelf wil.
Behalve het boek ontvang je van mij, ter inspiratie, extra mooie gerechten waar je thuis de show mee kunt stelen.

Kijk en registreer je op www.fightcancer.nl Ik zou het geweldig vinden als je mee doet en helpt dit mooie doel te steunen.

Thanks alvast!
Maak er een mooi 2022 van.
Ramon

Ps: Gaat het je niet lukken om een diner te organiseren of heb je daar simpelweg geen zin in? Dan kun jij je schuldgevoel bij mij afkopen door een mooi bedrag te doneren…;-) Klik hieronder of kopieer en plak onderstaande link in je webbrowser om te doneren op mijn pagina.

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/ramonbeuk