Ramon Beuk

Alles over Ramon Beuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Wie is Ramon Beuk

Meer over Ramon Beuk

Toen ik vier jaar oud was verhuisde ik met mijn ouders van Suriname naar Nederland. Vanaf mijn vijfde jaar droomde ik ervan om kok te worden. Ik wist echter niet wat het betekende om kok te zijn. Ik kende alleen het beeld van mijn moeder die voor mensen haar gerechten bereidde en op tafel zette. Ik dacht alleen maar ‘dat wil ik later ook kunnen’.

Later, toen ik groot genoeg was, ging ik de koksopleiding volgen en werken in de horeca. Toen ik mij ging afvragen waarom ik het werken in de restaurant-keukens niet leuk vond, kreeg ik vrij snel het antwoord. Mijn moeder liet mij namelijk zien hoe zij iets creëerde, de pannen op tafel zette en mensen blij maakte. Dat waren drie onderdelen. In een restaurant-keuken deden we maar één onderdeel. Het creëren.

Ik was vastberaden dat ik wilde doen wat mijn moeder deed. Waardoor ik in alles wat ik vervolgens zou doen die drie onderdelen centraal stelde: Creëren, geven en blij maken. Na mijn koksopleiding volgde ik een leraren opleiding en marketing studies om uiteindelijk mijn eerste baan buiten de horeca te krijgen.
Via de hoofdkantoren van de Hema en Unilever, waar ik productontwikkeling deed en presentaties gaf over de voordelen van nieuw ontwikkelde producten, kwam ik in de televisiewereld terecht.

Ik mocht culinaire programma’s presenteren en dankzij programma’s als ‘Born2Cook, Terug Naar Mijn Roti en Wereld Wijnen’ werd ik een bekende Nederlander. Ik schreef in die tijd mijn eerste kookboek. Gevolgd door nog negen anderen. Ik ging ondernemen en startte een kookschool en een evenementenlocatie. Het groeide uit tot een organisatie met veertig personeelsleden en grote omzetten.

Jarenlang was het succes niet te stoppen, totdat ik een aantal naïeve fouten maakte. Die fouten kostte mij mijn bedrijven. En ik kon weer opnieuw beginnen. Ik analyseerde mijn fouten en was vastberaden weer op het punt te komen waar ik stond.

Ontvang een gratis cadeau!

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam

Fout: Contact formulier niet gevonden.