Ik was vastberaden dat ik wilde doen wat mijn moeder deed. Waardoor ik in alles wat ik vervolgens zou doen die drie onderdelen centraal stelde: Creëren, geven en blij maken. Na mijn koksopleiding volgde ik een leraren opleiding en marketing studies om uiteindelijk mijn eerste baan buiten de horeca te krijgen.
Via de hoofdkantoren van de Hema en Unilever, waar ik productontwikkeling deed en presentaties gaf over de voordelen van nieuw ontwikkelde producten, kwam ik in de televisiewereld terecht.
Ik mocht culinaire programma’s presenteren en dankzij programma’s als ‘Born2Cook, Terug Naar Mijn Roti en Wereld Wijnen’ werd ik een bekende Nederlander. Ik schreef in die tijd mijn eerste kookboek. Gevolgd door nog negen anderen. Ik ging ondernemen en startte een kookschool en een evenementenlocatie. Het groeide uit tot een organisatie met veertig personeelsleden en grote omzetten.
Jarenlang was het succes niet te stoppen, totdat ik een aantal naïeve fouten maakte. Die fouten kostte mij mijn bedrijven. En ik kon weer opnieuw beginnen. Ik analyseerde mijn fouten en was vastberaden weer op het punt te komen waar ik stond.